Seniorina Suomessa 2021 -Erätauko-keskustelu 7.12.2021

Haarautuva käytävä rakennuksen sisällä.

HUOM! vallitsevasta koronatilanteesta johtuen keskustelu siirretään kokonaan etäyhteydellä tapahtuvaksi. Ilmoittautuneita on informoitu asiasta.

HIPPA-Remote- ja Hytke-hankkeet järjestävät Seniorina Suomessa 2021 -Erätauko-keskustelun tiistaina 7.12.2021 klo 15–17 Metropolia Ammattikorkeakoulun Myllypuron kampuksella:

Mitä suomalaisille senioreille ja Suomelle kuuluu? Mikä sinulle on digitalisoituvassa Suomessa tärkeää ja merkityksellistä? Mikä siinä tuntuu tällä hetkellä haastavalta? Entä mitä mahdollisuuksia tunnistat?

Ajatuksiasi tarvitaan. Meitä kiinnostaa juuri sinun kokemuksesi aiheesta! Erätauko-keskustelussa pyrimme syventämään ymmärrystä itsestä, muista ja maailmasta. Puhumme omasta kokemuksesta ja kuuntelemme toista ihmistä. Riittää, että tulet keskusteluun mukaan uteliaalla ja avoimella mielellä. Sinun ei tarvitse olla aiheen asiantuntija. Tarkoitus ei ole myöskään päättää asioista tai ratkaista haasteita ja ongelmia.

Kutsumme keskusteluun kaikenlaisia henkilöitä: senioreita, läheisiä, rinnallakulkijoita sekä muita, jotka ovat tavalla tai toisella tekemisissä senioreiden kanssa. Meitä kiinnostaa juuri sinun kokemuksesi!

Tämä keskustelu liittyy Suomen toiseen kansalliseen Erätauko-viikkoon 1.–7.12.2021, jolloin ympäri Suomen järjestetään useita keskusteluja suomalaisuudesta ja Suomesta. Keskustelujen keskeiset oivallukset kootaan nimettöminä Erätauon verkkosivuille sivuille osoitteeseen www.eratauko.fi.

Käytämme oivalluksia myös Metropolian HIPPA-Remote. Etäpalvelut tuotekehittäjälle ikäihmisen asumisen tueksi- ja Hytke – Kestävää hyvinvointia yhdessä tutkimalla ja kehittämällä -hankkeissa.

Keskusteluun mahtuu enintään 50 henkilöä.

Ilmoittautuminen: Ilmoittaudu mukaan 1.12.2021 mennessä tällä sähköisellä ilmoittautumislomakkeella.

Aika, paikka ja etäosallistuminen

HUOM! vallitsevasta koronatilanteesta johtuen keskustelu siirretään kokonaan etäyhteydellä tapahtuvaksi. Ilmoittautuneita on informoitu asiasta.

  • Tiistai 7.12.2021 klo 15.00–17.00
  • Paikka: Metropolia Ammattikorkeakoulu, Myllypurontie 1, Helsinki
  • Tila: Showroom MPC1001 (C-rakennus, ensimmäinen kerros)
  • Etäosallistumislinkki on lähetetty ilmoittautuneille.
Havainnekuva Myllypuron kampuksesta. A, B, C ja D-rakennukset.
Myllypuron kampus, Erätauko-keskustelu C-rakennuksessa.

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Ystävällisin terveisin,
HIPPA-Remote ja Hytke

HIPPA-Remote -hanke haluaa tukea ikäihmisten hyvinvointia ja hyvää asumista. Sen tueksi tarvitaan digitaalisia tuotteita ja palveluita. HIPPA-Remote auttaa yrityksiä kehittämään älykkäitä ratkaisuja käyttäjälähtöisesti etä- ja hybridipalvelujen avulla hyvinvoinnin sekä palvelu- ja kotona asumisen parantamiseksi monialaisesti ja terveysturvallisesti.

Hytke-hankkeen tarkoituksena on rakentaa osallistuvaa tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotoimintaa Metropolia Ammattikorkeakoululle ja verkostoissa hyödynnettäväksi.  Tavoitteena on kestävä hyvinvointi ihmisten arjessa teknologiaa hyödyntämällä.

Artikkelin otsakekuva: Kuvatoimisto Kuvio Oy.