Kestävän terveyden ja hyvinvoinnin edistäminen tulevaisuudessa – Erätauko-keskustelu 26.10.2023

Metropolia Ammattikorkeakoulun Asiakaslähtöiset hyvinvointi- ja terveyspalvelut innovaatiokeskittymä järjestää torstaina 26.10.2023 klo 13–16 Erätauko-keskustelun, johon kutsutaan mukaan laajasti TKIO-verkostoa.

Mitä on kestävän terveyden ja hyvinvoinnin ​ edistäminen tulevaisuudessa? Entä mitä osaamista tarvitaan kestävän terveyden ja ​hyvinvoinnin edistämiseksi tulevaisuudessa?​​

Tervetuloa kaikki, joita kiinnostaa kestävän terveyden ja hyvinvoinnin edistäminen tulevaisuudessa! Tapahtumaan kokoamme monimuotoista verkostoa tunnistamaan käytännössä ja arjessa merkityksellisiä tutkimus- ja kehittämistarpeita sekä viemään osallistuvaa TKI-toimintakulttuuria eteenpäin Metropoliassa ja työelämäverkostoissa.

Keskustelu toteutuu Metropolian Myllypuron kampuksella, tilassa MPC1001 (C-rakennus, katutaso).

Ilmoittautuminen

Tarjoilujen suunnittelemiseksi ilmoittauduthan viimeistään 23.10 tämän sähköisen lomakkeen kautta.

Hyvä tulevaisuus luodaan yhdessä!